Carme Miquel

Aquest grup va fer una representació de Carme Miquel i la seua col·lecció d’obres anomenada  “Els contes de Marc”.

-        -  Tècniques d’animació lectora utilitzades
Les tècniques d’animació lectora que es van realitzar al llarg de la sessió van ser: un obra teatral i una representació amb titelles. A més han intervingut amb el públic durant la obra, fent participes als alumnes en tot moment.

-        -  Continguts apresos sobre l’autor
Els continguts apresos sobre Carme Miquel (1945) són:
·       És una doctora i escriptora valenciana.
·       Ha destacar en els àmbits de l’ensenyament i de l’escriptura.
·       Ha sigut una de les defensores més destacades de l’ensenyament en valencià, molt relacionada amb els moviments de renovació pedagògica.
·       És autora de diversos llibres de narrativa infantil i juvenil encara que també publica regularment en la premsa periòdica.
·       Algunes de les seues obres més importants són: “La rabosa” (1973), “Aigua en cistella” (1998) o “Els contes de Marc”.

-       -   Nivell de l’estàndard utilitzat
L’ús de la llengua va ser adequat durant tota la obra sense errades gramaticals a l’hora de parlar, per el que podem dir que va ser un nivell de l’estàndard convenient per als xiquets.

-       -   Valoració personal.

L’animació va ser molt entretinguda i animada ja que l’idea de la classe d’infantil per a representar l’obra va ser nova i per tant, cridanera amb un vestuari i escenaris propis. A més, van utilitzar el teatre amb titelles per al suport visual del alumne. El principal aspecte positiu va ser la continua interacció amb el públic, que durant tota la obra es sent participi de la història. 




Comentarios

Entradas populares de este blog

Per què he escollit literatura catalana infantil?

Enric Lluch

Mercè Company